Over ons

Bezoek onze showroom!

Bezoek onze showroom!
Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van de perfecte rolluiken voor uw woning!

U bent van harte welkom in onze showroom in Rosmalen. U vindt ons op deze locatie:

Hintham 45
5246 AC Rosmalen

Direct een GRATIS offerte!

Over ons

Bij DSP Rolluiken hebben we echt een passie voor rolluiken. We staan volledig achter ons product en weten ook goed wat de verschillende voordelen zijn.

Ook onze medewerkers zijn echt gepassioneerd en dat is duidelijk te zien aan de toegankelijke benadering. We zijn al een tijdje actief als bedrijf en ons doel is om kwalitatieve rolluiken op zoveel mogelijk locaties te plaatsen.

We zijn het type bedrijf dat pas tevreden is wanneer al onze klanten ook tevreden zijn, want daar krijgen we echt power van.

We leveren niet alleen rolluiken van een goede kwaliteit, maar ook de installatie verloopt bij ons vrijwel altijd vlekkeloos. Dit komt omdat we allemaal gecertificeerde monteurs in dienst hebben. Ze hebben ervaring met diverse projecten en ze gaan dan ook geen uitdaging uit de weg. Tijdens het gehele project houden wij altijd nauw contact. We vinden het fijn om op een informele manier met onze klanten om te gaan.

Wilt u weten wat de precieze kosten voor uw rolluiken gaan zijn? Of wilt u weten wat de voordelen voor u zijn? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan met een duidelijk prijsindicatie.

wit/zwart rolluiken