Rolluik installatie projecten

Bezoek onze showroom!

Bezoek onze showroom!
Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van de perfecte rolluiken voor uw woning!

U bent van harte welkom in onze showroom in Rosmalen. U vindt ons op deze locatie:

Hintham 45
5246 AC Rosmalen

Direct een GRATIS offerte!

Inbouwrolluik op maat geplaatst

Rolluiken kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd en er zijn dan ook verschillende type rolluiken.

Tegenwoordig zijn de inbouwrolluiken zeer populair. Deze worden op maat ingebouwd in de muren van de woning of het pand. Het plaatsen van inbouwrolluiken doen we regelmatig bij nieuwbouw.

Dit komt omdat ze erg duurzaam zijn en nieuwbouw een investering in de toekomst is. Door het laten plaatsen van inbouwrolluiken stijgt de woning in waarde en daarom zijn ze bijzonder gewild.

wit met zwart rolluik
Opbouw rolluik DSP

Het monteren van een opbouwrolluik

Onze vakmensen hebben al meerdere opbouwrolluiken gemonteerd. Een opbouwrolluik wordt gedeeltelijk weggewerkt in de muur en dan precies boven het kozijn.

Het punt van een opbouwrolluik is dat u nog wel een gedeelte van het rolluik ziet van de binnenkant. Het voordeel van een opbouwrolluik is dat deze vrijwel op alle gebouwen kan worden geplaatst. Dit is bijvoorbeeld niet het geval bij een ingebouwde rolluik, want dan is er altijd uitsparing nodig en daarom is dit meer geschikt voor nieuwbouw.

Wilt u echter uw huidige woning renoveren? Dan zijn opbouwrolluiken prima.

Het laten plaatsen van een voorzetrolluik

Heeft u geen nieuwbouwwoning en bent u ook niet van plan om grote renovatiewerkzaamheden te verrichten de komende tijd?

Dan kunt u het beste voor een voorzetrolluik gaan. Dit is de meest gekozen optie voor woningeigenaren die enkel rolluiken nodig hebben en verder geen noodzakelijke veranderingen willen. Een voorzetrolluik past altijd en kan bovendien gemakkelijker geplaatst worden dan vele andere soorten rolluiken.

Een voorzetrolluik kan op twee verschillende manieren worden gemonteerd. Ze worden namelijk op de ramen of op de muren geplaatst. De rolluikkast is daarmee volledig zichtbaar.

Wit Rolluik