Wat vinden onze klanten?

Fam. Janssen
uit Den Bosch
Lees verder
We waren onze woning aan het renoveren en het leek ons aantrekkelijk om ook rolluiken te laten monteren. We hadden namelijk veel gehoord over de specifiek voordelen, maar zelf hadden we totaal geen ervaring met deze type zonwering. Gelukkig werden we goed geholpen door DSP Rolluiken. Ze namen ons mee in het gehele traject. We wisten bijvoorbeeld niet welk type materiaal voor het rolluik het beste voor ons zou zijn. Uiteindelijk hebben de geweldige monteurs prachtige rolluiken geplaatst op onze woning. Daar zijn we erg tevreden mee, want ons huis is meer waard en ook genieten we constant van de fijne voordelen van de rolluiken.
Fam. Smits
uit Waalwijk
Lees verder
Veel buurtbewoners hadden al rolluiken laten plaatsen en dit maakte ons ook enthousiast. Natuurlijk waren we op het begin wel enigszins aarzelend, want het is wel een flinke investering. Bovendien hadden we geen zin in problemen met de installatie en dat soort zaken. Gelukkig kon DSP rolluiken ons gelijk geruststellen. We konden een vrijblijvende offerte opvragen en we wisten dan ook precies wat de aanschafkosten en de montagekosten zouden zijn. Dit gaf een gevoel van rust en het werd nog beter toen de installateurs echt aan de gang gingen. Ze waren erg aardig en bovendien zag je direct dat ze vakkundig waren.
Fam. Vriezen
uit Tilburg
Lees verder
Van verschillende bekenden om ons heen kregen we verschillende adviezen over de voordelen van rolluiken. We hebben bij onze buren gekeken en we zagen gelijk dat rolluiken er bijzonder mooi uitzien. Bovendien hadden we ook direct door dat het voordelig was. Het geeft een moderne look en in de zomer houdt het de warmte gemakkelijk buiten het huis. Om die reden hebben we ook besloten om rolluiken te laten plaatsen. We kwamen al snel bij DSP rolluiken terecht, want we hadden goede verhalen gehoord over de vakkundigheid van dit bedrijf. Deze bleek uiteindelijk inderdaad goed te zijn. We zijn erg blij met de nieuwe rolluiken van DSP rolluiken.
Fam. de Vries
uit Kerkdriel
Lees verder
Als bedrijf vroegen we ons al een tijdje af of we niet beter rolluiken konden laten plaatsen. In de eerste plaats hoorden we dat dit inbrekers afschrikt en dat gaf ons een rustgevend gevoel. Bovendien is het goed voor de isolatie. We namen contact op met DSP rolluiken en ze vertelden precies wat ze voor ons konden betekenen. We gaven duidelijk onze wensen aan en deze wisten ze te vertalen in de praktijk en dat ook allemaal voor een prima prijs. De rolluiken hangen er nu al een tijdje en we zijn er meer dan tevreden mee.
Fam. Dirkx
uit Zaltbommel
Lees verder
Wij hadden al verschillende bedrijven gecontacteerd over rolluiken. Het punt was echter dat we nergens hele duidelijk informatie kregen. Dit was gelukkig wel het geval bij DSP rolluiken. Het contact met de service aldaar is echt heerlijk. Ze leggen precies uit wat de mogelijkheden zijn en ook welke kosten eraan zijn verbonden. Dat vonden we vooral fijn, want het is vervelend om met onverwachte kosten opgescheept te worden. Uiteindelijk hebben ze snel en vakkundig rolluiken bij ons weten te plaatsen voor een scherpe prijs. We zijn erg blij en kunnen DSP rolluiken zeker aanbevelen.
Previous
Next